Hver lovgivningsmessig datagruppe markerer en lovgivning der

Generelle spørsmål

canada goose salg Spørsmål: Hva er lovgivende datagruppe i Fusion HCM? canada goose salg

canada goose herre Lovgivende datagrupper er et middel for oppdeling av lønn og relaterte data. Minst en lovgivende datagruppe kreves for hvert land hvor virksomheten opererer. Hver lovgivende datagruppe er knyttet til en eller flere lover lovbestemte enheter. Hver canada-goose-jakker lovgivningsmessig datagruppe markerer en lovgivning der lønn er behandlet, og er knyttet til en lovgivnings kode, valuta og egen nøkkelstruktur. canada goose herre

canada goose norge Oracle Fusion trær er grafiske reations av hierarkiske data som strukturen canada goose dunjakke til din. Oracle Fusion Human Capital Management (HCM) gir forhåndsdefinerte trestrukturer for avdeling, posisjon og geografi. Du kan ikke endre de forhåndsdefinerte HCM-trestrukturer. Med unntak av geografi trær, kan du opprette flere trær for hver HCM-tretype og flere versjoner av hvert tre. For alle HCM-tre typer kan imidlertid bare én versjon av hvert tre være canada goose i norge aktiv på en gang. canada goose norge

Spørsmål: Hvis du oppdaterer en oppdragspost flere ganger på en canada goose norge enkelt dag, kan du fortsatt spore posten, hvis ja, hvordan?

For noen objekter, for eksempel oppgaver, vedlikeholdes mer enn en oppdatering per dag ved å opprette en fysisk post for hver oppdatering. Slike objekter inkluderer et effektivt sekvensnummer i hver fysisk rekord for å vise hvilket som ble oppdatert på en gjenstand på en enkelt dag.

Spørsmål: canada goose norge nettbutikk ekte Hva er funksjonell oppsettleder eller FSM som det er mer kjent som?

canada goose jakker dame Oracle Fusion Functional Setup Manager canada goose outlet norge (FSM) er et program som gir en slutt for å avslutte en guidet prosess for å administrere alprojectene dine gjennom hele life cycle. canada goose jakker dame

canada goose outlet Spørsmål: Hva er Enterprise Structure Configurator (ESC) og hva er fordelene med å bruke det? canada goose outlet

ESC er et basert verktøy som styrer deg gjennom konfigurasjonen av bedriftens strukturer. Bruk ESC som en del av oppsettet ditt for å definere virksomhetsstrukturer og stillinger og stillinger.

Hvis du vil ha tilgang til ESC, velger du Opprett Enterprise Structures-oppgave under Oppgaveløsning for oppsett og vedlikehold i oppgavelisten Definer innledende konfigurasjon.

canada canada goose billig goose jakke dame Lag alle al strukturer på en gang. canada goose jakke dame

Opprett flere konfigurasjoner for å teste flere scenarier.

Gå gjennom bedriftskonfigurasjonen før du laster den.

Tilbakestill en bedriftskonfigurasjon etter at du har lastet den.

canada goose jakke Spørsmål: Hva forstår du ved referanse datadeling? canada goose jakke

canada goose trillium Dataoverføring i InFusion Reference gjør det mulig å dele konfigurasjonsdata, for eksempel jobber, karakterer på tvers av forretningsenheter. Det kan canada goose salg forstås som bøtter av referansedata som er tilordnet canada goose norge nettbutikk flere forretningsenheter. Det bidrar til å redusere duplisering og vedlikehold ved å dele vanlige data på tvers av forretningsenheter der det er aktuelt. I Oracle Fusion Applications referanse data deling funksjonen er også kjent som SetID. Et sett, som er tilgjengelig ut av esken, kalles Common Set canada goose trillium

I HCM Set-aktiverte objekter er: Avdelinger, Steder, Jobbkarakterer

canada goose Spørsmål: Hva er forskjellen mellom overvåkingslisten og arbeidslisten? canada goose

canada goose victoria parka Watchlist-funksjonen gir et sett med snarveier til elementer du vil spore eller som krever oppmerksomhet. Watchlist brukes til å se en telling for hvert element og å navigere til det relevante canada goose importør norge arbeidsområdet der du kan vise eller utføre oppgaver på elementet. For eksempel er en overvåkningsliste på bekostning s venter på innsending. Du kan se hvor mange utgifter du har opprettet, men ikke ennå sendt, og klikk på lenklisten-elementkoblingen for å navigere til arbeidsområdet der disse s vises. canada goose victoria parka

Mens arbeidsliste har stasks som krever godkjenning eller annen handling, så vel som s for at du kan se. Arbeidsliste brukes til å administrere oppgaver, få tilgang til detaljene, eller foreta passende tiltak. For eksempel kan noen s se godkjenningsoppgaver for s, og velg en bestemt oppgave å godkjenne, avvise eller på annen måte handle på det tilsvarende.

Spørsmål: Kan du snakke ned noen vanlige oppgaver som brukes under

canada goose victoria Her er noen grunnleggende og ofte canada goose outlet brukte oppgaver canada goose victoria

1. Administrer Enterprise HCM Information

2. Administrer juridisk enhet HCM Informasjon

canada goose jakke herre Q: Hvilken isthreshold i fusjon? canada goose jakke herre

canada goose jakker herre Når vi lager Rating Model, definerer vi Rating Distribution for å fortelle hva som minimum og canada goose jakke oslo maksimum prosent av arbeideren skal falle i hvert ratingnivå. Dette er mer kjent som Normalisering. Nå er distribusjonstærskelen innlevert for å kontrollere ‘Antall kvalifiserte arbeidstakere må ha seetarget’ canada goose jakker herre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *